Trendy ve zdravotnických oděvech v roce 2023

Trendy ve zdravotnických oděvech v roce 2023. Mnoho z Vás si neumělo donedávna ani představit slovní spojení módní zdravotnické oděvy. Jak mohou být zdravotnické oděvy trendy? To přece není možné! Stále je to jen o stejných stejnokrojích či jednoduchých košilkách. Tomu ale odzvonilo. Módní zdravotnické oděvy se staly skutečností a výrazně oživily nejednu ordinaci či polikliniku. Samozřejmě, že nové moderní zdravotnické oděvy zcela nevymazaly jednodušší, standardní modely. Dovolíme si ale tvrdit, že módního oblečení v našich zdravotnických zařízeních pomalu přibývá.

Módní zdravotnické oblečení - pánské nebo dámské?

Není v tom rozdíl. Pánové si při čtení prvních řádků museli s jistotou pomyslet, že se to bude týkat pouze žen. Omyl, je to naprosto jedno. Nova móda, převzetí střihů či barev k životu, zmodernizování nebo zkrášlení oděvů se netýká jen dámského sortimentu. Možná je pravdou to, že ženy si potrpí na to, jak moderní zdravotnické oblečení nosí, jaký je jejich komfort, barva, střih či materiál o něco více než muži. To ale neznamená, že pány zdravotníků je třeba odsouvat na druhou kolej. Právě naopak, byli to muži, kteří v minulosti nejednou ukázali, že mají minimálně stejně dobrý vkus jako jejich něžnější kolegyně.

Jaké zdravotnické oděvy jsou nyní v módě?

Moderní zdravotnické oblečení má co nabídnout jak v ženské, tak v pánské kategorii, o tom není pochyb. V kategorii žen se velké oblibě a pozornosti těší zdravotnické šaty Mia satté, které si oblíbilo nemálo zdravotních sester či doktorek. Dokonce se najdou i takové, které tyto neodolatelné, krásné a barevně kombinovatelné zdravotnické šaty mají několik. Jedny si šaty oblíbily pro možnost barevných výběrů, kterých je víc než dost, jiné zase pro jejich neskutečné komfortní vlastnosti. Tyto šaty vám rozhodně zpříjemní službu v práci a jejich vzhled vám dodá pocit sebevědomí a jistoty. Oblíbenosti se těší například verze šatů v růžové či mátové barvě.

Hravé zdravotnické oblečení Perlička

Pro dámy, kterým se z jakýchkoli důvodů nezamlouvají šaty, se stala oblíbenou kombinace kalhot a košile. Nejčastěji se do kombinace módních zdravotnických oděvů v podání košil a kalhot dostává model zdravotnických kalhot pro ženy Luccy, který nejenže perfektně sedí na těle, ale také se skvěle nosí. Nemluvě o možnosti barevného výběru, který disponuje moderními barvami jako jsou bramboříková nebo pařížská modrá. Možná také právě kvůli netypickým barevným odstínům se tyto dámské zdravotnické kalhoty těší takové oblibě. Nejčastěji se při nákupu těchto kalhot vyžaduje kombinace košilky v Lotosově barvě, kterou má v repertoáru zdravotnická košile Lora satté. Do barevných kombinací se zase vybírá dámská zdravotnická košile Viky, která nabízí obdobnou paletu barev jako výše uváděné zdravotnické kalhoty Luccy.

Objevte barevné zdravotnické oblečení

Pány zase v dnešní době stále více fascinuje elegance a jednoduchost. Hlavní vlastností módního zdravotnického oblečení, podle které si často muži vybírají to své, je kvalitní materiál. Ten jim i při namáhavějších dnech pomůže vykonávat svou práci s nadhledem a potřebnou jistotou. Krásnou a nepřehlédnutelnou je pánská zdravotnická košile Bono Satté, která pracujícím zdravotníkům dopřeje potřebný komfort. Nemluvě o tom, že tato košile vypadá fakt skvěle a skvěle sedí všem typům postav. Dodávána je pouze v bílé barevné verzi. Pánové si k tomuto praktickému a hlavně pohodlnému kousku často do kombinace vybírají zdravotnické kalhoty Otto, které jsou také dodáváno pouze v bílé barvě. Nicméně jsou vyráběny ze 100% bavlny a jejich délku si umíte přizpůsobit dle poptávky – prodloužit nebo zkrátit o celých 6 centimetrů. Není divu, že se řadí mezi jedny z nejoblíbenějších pánských kalhot.